Tuesday, November 25, 2008

Azam Ku Sebagai Bloggers!

Dear readers,

Well, to be honest kan, I have to work hard till year end to meet my year end target, but for a fact, I know what I need to do, I still proscatinate it ( jangan tiru k). so, today, dri lunch ako dok depan PC ni, sbbnyer sblm nie asyik kuar mencari appointment jer kan...ari nie jer k..

so, ako gie lah melawat 1 blog to another blog n sampai lah kat redmummy.com..wadusss.wadusss..sungguh bes blog die..very entertaining, bhs pun tak baku sangat, sempoi jer (sori ekk, ako cb gak nk buat bhase tak brape baku, tp x jadi plak).. die citer pasai kerja dier lah, hubby dier lah, gegirl n abang lah ( redmummy nyer children)..kagum tul..tp nk tau bape banyak entries satu ari ? bkn 4/5 k tp 7 entries beb...fewww! sorilah beb, ako tak tau pun pasai die eventhough die dh dpt awards n dpt promo dr maxis n nuffnang lg..tp x pe, mne kte leh cedok jd inspirasi kte amik k...

so, ako ingat kalo bebtul nak berbloging at least ako nak cb bt per day per entry dulu..rase cam dh ok, kite up sket ke 2-3 kucing berlari plak kan.. ako still ngan ako nyer intention nak citer pasal prudential, insurance,financial, but nk gak share ngan org ramai pasai benda yg ako buat selain dr insurans kan kan kan..

sebenarnye, dh lame ako beli buku rahsia bloggers tok blaja cam ane nak dptkan trafik..so, hrp2 ade yg menjadi lah ekk...btw, ade promo kat website dorang, tp ako beli buku drg kat MPH mahai sket lah..

4 comments:

:: !zyan :: said...

bace la buku tu. Pastu wat summary kat aku ok! =D

Ila Natrah said...

dah baca dah half way, tp tak praktik lg, tapi nanti ako buat review k..tp izyan, ko nyer blog best aper..trafik pun not bad =P

AzahYgComel said...

ila, aku ada a few ebook boleh rekomen kat ko. ada pasal adsense, ada pasal nuffnang (tapi nuffnang basic je), ada mcm2 ebook...kalau nak inform.. aku bleh antar kat email!

cita2 aku nak buka blog guna domain sendiri belum tercapai lagi... blog yg skrg pon tak ramai org masuk :D

Ila Natrah said...

azah, ok gak kalo ko leh kongsi ebook yg leh membantu tok boost up kan traffic..ako pun ade hati gak nk buat domain sndri..tp itu lah, bak kata irfan khairi - proscatinaton is a silent killer n smpi skang tak terbuat2 gak..